• Uw probleem

    Uw probleem

Ik heb te weinig leads & sales

Ik heb te weinig leads & sales

Een veel gehoorde opmerking is ‘ik heb te weinig leads’ of ‘ik moet hogere sales’. Vaak wordt getracht dit te bereiken door losse marketingactiviteiten uit te voeren en advertenties te plaatsen met bijvoorbeeld AdWords. Helaas kost dit echter vaak veel geld en levert dit weinig op. Wij geloven dan ook in een strategie waarbij relevante en waardevolle content gecreëerd en gepromoot wordt. Content waar de doelgroep wat aan heeft.

Ik ben online niet goed vindbaar

Ik ben online niet goed vindbaar

Tegenwoordig worden websites voornamelijk via zoekmachines bezocht. Als u niet tussen de eerste twee pagina’s van de zoekresultaten staat, dan is de kans dat uw doelgroep u vindt niet groot. Dit betekent weinig websitebezoek en dit heeft natuurlijk weer effect op uw sales. Herkenbaar? Hoog tijd om hier iets aan te doen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals SEO en de inzet van content marketing en social media.

Ik wil social media inzetten maar weet niet hoe

Ik wil social media inzetten maar weet niet hoe

U wilt iets met social media doen maar weet niet goed hoe? Of heeft u niet genoeg tijd om er veel aandacht aan te besteden? Dit zijn problemen die we vaak tegenkomen bij organisaties met als resultaat dat social media zonder strategie wordt ingezet. Hierdoor wordt helaas niet het optimale resultaat bereikt. Voor het effectief inzetten van social media is het van belang een strategie op te stellen met hierin onder andere doelen en beoogde resultaten.

Ik wil me onderscheiden van concurrenten maar weet niet hoe

Ik wil me onderscheiden van concurrenten maar weet niet hoe

De kans dat u de enige bent in uw vakgebied is klein. En u wilt zich wel onderscheiden van uw concurrenten, maar weet niet goed hoe u dit moet bereiken. Content marketing is een strategie waarmee u zich kunt onderscheiden van concurrenten. Door te werken aan een expertpositie en branding blijft u top of mind bij uw doelgroep.

Onze traditionele media werken niet meer goed

Onze traditionele media werken niet meer goed

Traditionele media zoals reclame en geprinte media werken steeds minder goed. Er zijn tal van mogelijkheden voor consumenten om reclame en advertenties te ontwijken. Informatie wordt steeds meer online gezocht en daarom moet u ook online aanwezig zijn.

 

Ik wil mijn probleem oplossen!

Neem contact met ons op