• Stage

    Stage

Voor de periode van februari 2017 t/m juni 2017 zijn wij op zoek naar zelfstandige en enthousiaste communicatie(systemen) stagiaires.

GO2socialmedia ondersteunt (kennisintensieve) bedrijven bij hun online profilering met behulp van social media. De basis van onze aanpak is gericht op content marketing, het bedienen van de doelgroep met relevante content. Door de kennis die bedrijven in huis hebben te delen, voegen zij waarde toe voor hun doelgroep. De vraag is op welke wijze een bedrijf dit moet aanpakken, zodat de werkwijze zowel bij de organisatie als bij de doelgroep past. Bij GO2socialmedia helpen we onze klanten bij het formuleren van hun content marketing strategie, planning en uitvoering er van. Social media management is daar een belangrijk onderdeel van. Daarvoor gebruiken we verschillende social media management tools.

Lijkt het jou interessant om mee te werken aan de online profilering van GO2socialmedia en onze klanten? Bijvoorbeeld door het doen van marktonderzoek, het onderhouden van communities, het schrijven van artikelen en blogs? Reageer dan op deze vacature.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire met veel interesse in online en social media. Je bent proactief, kunt zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid. Je bent bereid om ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden en je vindt het leuk om daar over te schrijven. Je volgt een hbo opleiding in de richting Communicatie, Concepting, Multimedia & Design (CMD) of Marketing. De stage betreft een derdejaars stage.

Wat mag je verwachten?
•    Veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.
•    Een mooie kans om kennis te maken met de praktijk.
•    Een uitdagende stageopdracht.
•    Stagevergoeding in overleg.

Solliciteren
Ben jij die gemotiveerde en enthousiaste stagiaire waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je motivatie en cv naar sandra@go2socialmedia.nl. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 050 210 42 22.