Onze aanpak

Elk probleem vraagt om een unieke oplossing

  • Samenwerken
  • Middelenmix
  • Resultaat

 

Strategie op maat

Elke organisatie zit anders in elkaar en daarom gebruiken wij nooit dezelfde strategie twee keer. Afhankelijk van uw doel, doelgroep en gewenste resultaat stellen wij een strategie op die past bij uw organisatie. Voordat we dit doen, doen we het nodige voorwerk, zoals een online scan. Uiteraard betrekken we u nauw bij het opstellen van de strategie, u bent immers degene die het beste weet wat mogelijk is in uw organisatie.

Gewenste resultaat

Als u weet wat u wilt behalen met het inzetten van social media of strategie, houden we hier rekening mee bij het opstellen van de strategie. We spreken uit ervaring dat onze aanpak vaak bijdraagt aan het genereren van kwalitatieve leads, het vergroten van uw online vindbaarheid, het vergaren van een expertpositie en het verkrijgen van ambassadeurs. Maar ook andere doelen zijn mogelijk, dan passen we hier uiteraard de strategie op aan.

 

Onze aanpak in een handig model:

 Bekijk het model

 

 

Uw probleem verdient een strategie op maat

Onze aanpak bestaat uit drie onderdelen

Strategie

Strategie

Voor het maken van een strategie die bij u past, kijken we eerst naar uw probleem en doel, huidige online situatie en beoogde doelgroep.

Lees verder

Diensten

Diensten

Om uw strategie uit te voeren zetten we verschillende contentvormen, sociale kanalen en monitoringtools in.

Lees verder

Resultaat

Resultaat

Door de strategie en middelenmix optimaal op elkaar en uw organisatie af te stemmen behalen we het door u gewenste resultaat.

Lees verder