• Workshopsin de advocatuur

    Workshops
    in de advocatuur

Management workshop voor advocaten

Management workshop voor advocaten

Ook binnen de advocatuur is aandacht voor het verkrijgen van nieuwe cliënten inmiddels onderdeel van het bedrijfsproces. Potentiële cliënten zoeken meer naar specialistische expertise en gaan niet meer als vanzelfsprekend naar een bekende advocaat. De bewijsvoering die de advocaat levert, wordt dan ook steeds belangrijker in het beslissingsproces van de potentiële klant. In deze workshop helpen wij u op weg met uw (online) profilering.

Aanvragen

Kennis omzetten in content

Kennis omzetten in content

De advocatuur is een kennisintensieve branche. Echter maken nog maar weinig kantoren gebruik van deze kennis om nieuwe cliënten aan te trekken. Door kennis te delen, laat u uw expertise naar voren komen en zien (potentiële) cliënten dat u weet waar u het over heeft.

Aanvragen

Website optimaliseren

Website optimaliseren

Waar mensen voorheen een kantoor uitkozen op basis van meningen en ervaringen van vrienden en familie, zoeken ze nu simpelweg via zoekmachines. Met uw website wilt u de aandacht trekken van de cliënt en laten zien wat u in huis heeft. Het is daarom belangrijk om een goed uitziende website te creëren.

Aanvragen

LinkedIn voor zakelijk gebruik

LinkedIn voor zakelijk gebruik

Veel kantoren hebben inmiddels een bedrijfsprofiel en/of een groep aangemaakt, maar nog maar weinig advocatenkantoren maken gebruik van de vele mogelijkheden van het sociale medium, terwijl er veel valt te halen. De kansen die LinkedIn u biedt op zakelijk gebied komen tijdens deze workshop aan de orde.

Aanvragen

Social media

Social media

Wanneer men op zoek gaat naar een advocatenkantoor, wordt er niet zo snel gedacht aan social meda. Waarom eigenlijk niet? Wellicht zijn we er niet aan gewend om juridische organisaties te volgen op social media, maar dit is aan verandering onderhevig. Gedurende deze workshop leert u hoe u optimaal gebruik kunt maken van verschillende sociale kanalen.

Aanvragen