• Tools

    Tools

Social media monitoring

Social media monitoring

Als u de stap heeft gezet om social media kanalen in te zetten, is het belangrijk om ook in de gaten te houden wat er allemaal over u gezegd wordt en wat uw content teweeg brengt. Interactie is erg belangrijk en u wilt dan ook snel kunnen reageren op uw doelgroep. Om dit te kunnen doen is het slim om gebruik te maken van een social media monitoring tool.

Workshop social media monitoring

Website/blog

Website/blog

Bij de inzet van online kanalen is een goede, verzorgde website erg belangrijk. U zult in veel content links opnemen naar uw site om het websiteverkeer toe te laten nemen. Het is zonde uw websitebezoekers dan alsnog kwijt te raken aan een verouderde website. Wij hebben veel ervaring met het opzetten van websites, waarbij we ervoor zorgen dat alle onderdelen van uw strategie goed op elkaar aansluiten.

Website monitoring

Website monitoring

Wat u natuurlijk wilt bereiken met al uw inzet is dat er meer verkeer naar uw website komt en dat de doelgroep daar actie onderneemt, zoals het downloaden van een whitepaper of het aanvragen van meer informatie. Door gebruik te maken van een tool zoals Google Analytics die analyseert hoeveel verkeer er op uw site komt en wat hun gedrag op de site is, krijgt u inzicht in het effect van uw strategie en kunt u bijsturen waar nodig.

E-mail marketingtool

E-mail marketingtool

E-mailmarketing blijft een belangrijk onderdeel van campagnes. Voor het verzenden van mailings of nieuwsbrieven naar een mailbestand, is een handige tool nodig. Een veelgebruikte is Mailchimp, een gebruiksvriendelijk programma met vele voordelen. Zo kan bijvoorbeeld gemeten worden wat het effect is van de mailing en kunt u lijsten opslaan waardoor u kunt goed kunt segmenteren.

Klantbeheersysteem

Klantbeheersysteem

Om een goed overzicht te houden van uw leads, prospects en klanten, raden wij aan een klantbeheersysteem te gebruiken. Dit wordt ook wel een CRM-systeem genoemd. Indien goed ingericht kan dit systeem onderdeel worden van uw bedrijfsprocessen. Wij werken samen met partnerbedrijven gespecialiseerd in CRM die dit voor u kunnen realiseren.